Anotace: Retro ze šuplíku - (od)loučení... http://www.youtube.com/watch?v=LSTZwvYNIX0
Sbírka: Retro ze šuplíku I.
KLAUNI
Já si nikdy neuměla představit,že klaun může být i smutný.Ale teď už to vím :-)
19.05.2013 15:03:10 | Kett
Dal jsem si ji 3 x jen mi vrtá, proč jsou na začátku klauni 4. Jo a dík za píseň, ani jsem nevěděl, že je k ní i klip:-)
PS.: tenhle tvůj kousek se myslím bude líbit Lucce.
19.05.2013 13:18:27 | Robin Marnolli
A víš, že jsem nad tím taky přemýšlel? Já si ale nepamatuju ani to, co bylo před hodinou, natož před 38 lety :-D Ale vyluštil jsem to tak, že když mi měli zbýt dva smutní klauni, museli dva veselí někam odejít, takže celkem čtyři :-) Taky se tenkrát okolo motal ještě jeden veselý klaun, ale to by bylo jenom tři, i když on byl zároveň i smutný, takže dva + jeden na způsob Jekylla a Hyda, což by bylo taky čtyři... A pokud bys našel i jinou interpretaci, třeba bude správná ta tvoje ;-) Dík za komentář i za trojí čtení - toho tvého času si považuju taky :-)
19.05.2013 13:38:47 | Amonasr