Šperk

Šperk

Anotace: Není šperk, jako šperk.

Dostala jsem věneček ze zlatého kvítí,
není prý zlato jen to, co se třpytí!
Věneček mi byl velký na hlavu,
tak mi ho zapnul jako korále,
pod mé vlasy zezadu.

Pak oči jeho na mně zálibně spočinuly,
tak nějak zvláštně se přitom zarosily,
ten zlatý šperk tvé hrudi náramně sluší,
tak moc, až mi z tebe hoří celé uši!

Kdepak jsi můj milý to zlato vzal,
zlatnictví jsi vyloupil, či Banku udělal?

Stačilo přece na louku vyběhnout,
složit své kosti na zem, do trávy usednout.
ze zlatých pampelišek věneček udělat,
a z tvé krásy se pak moct do rána radovat!
Autor Qwolady, 10.08.2013
Přečteno 535x
Tipy 3
Poslední tipující: Martinecka23, sluníčko sedmitečné, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé veršíky jsou vtipné, má to pěknou myšlenku, a je vidět, že milujete přírodu, a, že víte, že není zlato, jako zlato....:-) Oceňuji.

15.08.2013 18:38:41 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí