Smutné blues

Smutné blues

Anotace: Vzpomínky na domov

Červánky nad horami
něžný opar halí Šumavy lesy
vzpomínky, jako ptáci, letí hlavou
zpívám blues Tennessee....
modravé borůvčí a voňavé vřesy
lodičky z papíru po vodě plavou
oblačné nebe nad mou hlavou
a přede mnou cesty kus
pěšinou mezi poli
obilím zlatým
zpívám své smutné blues
lodičky papírové potápí se
vzpomínky v srdci bolí
kamenné hrnce na plotě
kaplička s vlčími máky
u cesty, mezi poli
Šumavou krásnou
s dírou v botě
šla bych zas
tam v dálce kdesi
zpívám své smutné blues
Tennessee
Autor Divíšek., 25.04.2015
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, Malá mořská víla, Petbab, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Od Kašperských Hor stezkou k zatáčce U rybníčku, namalovat tam obraz a jít dál..

26.04.2015 08:59:42 | Petbab

:)

26.04.2015 09:43:58 | Divíšek.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí