Jasnozření

Jasnozření

Anotace: ,,,,,,,,

na promenádě zapomenutých snů

jsem objevil malou zlatou minci

a toulání  prázdných dnů bez vyhlídky

dostalo poněkud jasnější obrysy


předtucha něčeho krásného

se rozvoněla v představách

které se později skutečně naplnily


přes dveře z šedého kouře

prostoupilo jasnozření

v podobě krásné dívky

a z ničeho nic mi vyznala lásku

 

Autor Akyš, 28.05.2017
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: Fany, zelená víla, piťura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-*) Nádherné!..

28.05.2017 21:09:08 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí