Vánoční romance

Vánoční romance

Anotace: Báseň o Vánočním čase

Sbírka: Matčiny oči

Na konci roku lidé se veselí
jsou Vánoce, vonící vanilkou a skořicí
všude stromky a zavěšené jmelí
v domě teplo od svíčky hořící

Slunce vykrojí kruhy do ledu
než rozbalím pod jedlí dárkové balíčky
pustím si z rádia vánoční koledu
o jesličkách v kterých spí synek maličký

O Vánocích obdaroval bych svět celý
však nemám nic co radost udělá
svátky se však rok za rokem vracely
měj proto čistou duši jako šaty anděla

Z nebe sníh padal širou plání
ten vánoční čas je za dveřmi
já toužím po lásce a něžném milování
tak děvče během svátků prosím věř mi
Autor Petr27, 23.12.2018
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: Donne, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vánoční čas a láska v nás ať žije...

24.12.2018 08:36:33 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí