Pěšák na dálnici poznání nepoznání

Pěšák na dálnici poznání nepoznání

Anotace: /pion na hranici/

Pěšák na dálnici poznání nepoznání

/pion na hranici/

 

Stál tam On

  na E5 jmenoval se divně

 pincek se psem co se jmenoval Fedro

blbý méno pro psa a nevím jesli pěšáci mohou mít psy..

 

Každopádně byla dost velká tma a zima

  se NATO ptát

 nyní

ptal se kde je ale nebyl tam nikdo.

 

Každého fešáka sestřelí dáma myslel si

  jako už tolikrát

 kolikrát to hrál

stál na černém poli a opatrně se rozedníval..

 

Udělal nesmělý krok

  ale veliký pro Piona

 pes šel s ním a pole bylo bílé

jak tajdová tinktůra..

 

E6 To není možné?

  nikdy nebyl na šestce

 ta není pro piony

jen dvě pole od.. Nuvolí..

 

F7 a Há8

  chráněná v rohu

 o tom četl

ale pion se mění jen v pohádkách..

 

pes ani neštěkl

  byla hmla

 ale kdo nezná pravidla

třeba je může změnit..

 

i když je ošahaný už dost ten..

  a nemá ideály

 ale pustili ho ven

když jde má hlad..

 

Co jsem to o těch koních

  proti nim poletím na psovi..

 Fedro říkal

že šachový Císař

 

si vybírat nemusí

  všechny má u nohou..

 

Milenka slunce

     symbol nepoznání

 

hořící láska

  kůň co nemá stáj

 

země nikoho

    ve své vlastní hlavě

 

hořící tečka v čase

     myšlenka na hladinách

 destruktivní moci

 

odpověď hledáš

    strachem co tě pálí..

 

 

 

 

AV 2019.

 

 

Autor milík, 23.03.2019
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To neni pravda. Ten pionový Císař dojde k asimilaci s těmi dámami, né k anihilaci, přece neni žádnej Alien. Už na příští generaci to bude znát.
No a ten pes, ten se do toho snad nezapojí, snad i dámy mají psice nebo tak něco.. Pole ale trochu zešednou, šach už nebude tím co předtím, a to je dobře, proto jsem to psal.

29.03.2019 03:06:15 | milík

...strach je brzda.....Ji....I když,vždy je to pro jednu stranu šach,mat...

23.03.2019 20:19:37 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí