Dřevěná Michaela

Dřevěná Michaela

Anotace: Holzmichel MYSQL

Dřevěná Michaela

/Holzmichel MYSQL/

 

 

No To je dost

  už má přebráno z vesmíru

 odpojuje se a zapojuje

už To nemá kam dávat z do uložit jako..

Civilka jako tohle je záložní program

 

Ten hlavní už je vodesranej

  někoho k anténám ať je přikryje bože

 tady meziláska

Tlumíme hlasitost

co ti dole kuchaři a roboti ve Vé 3

 

Posádka hraje karty

  jako o životY

 jenom dvě bytosti ví

Že jsme totálně mimo kurz

teda 3 pokud jednoho robota také ..

 

Nazveme bytostí

  nikdo neví z čeho je

 A vona Se vypíná

Měla bejt nad náma

Hergot gde je ten manuál kruci

 

 Mámě Brexitě useknu vobě ruce

  hergot zdroj pro Knajfl Hneglo !

 29,28,27,..

Tady SALe není čas na vzpomínkyky

pojedeme doleva nahoru a hned

 

Nikoho se ptát nebudu

  takle to prostě chodí

 nó vlastně už sé nikoho ptát nemusím

16,15,14,..

Takhle rychle to tady zase chodí

 

Budeme se kymácet

  v Mezihnězdné bouři

 Nikým neřízeni

jenom smyslem zvířete

Ale hubičku Michaele dám a i ruku

 

 

Vzhledem k její podstatě

   nemam čas to simulovat

 a i kdybych měl nedělal bych to

Je moc ukecaná

a ještě ktomu co vezu.

 

4,3,2,..

  Snad se To Neutr neutr neutrhne..

 Nebudu říkat kolik toho je

Vona taky není dřevěná.

To je jenom přezdívka

 

Prefix kerýmu uvěřila naše blbá Michela je asi vynucená shoda MYSQL

  Tihleti a támleti se budou válet..

 tohle nádraží mineme o fous chlup Maybie

Ta matka se musela vodstřelit

pátý příkazový řádek..

 

Roboti ve zdrojovém kódu

  no ještě že hovám mám

 napřed stabilizovat Je a potom ty mrtvé..

Pohony mají přednost

Před podporou života..

 

No jistě že budeme plakat za mrtvejma

   ale nebude jich 25 tisíc

  jak na Flecteúr Amstel

Tam udělali špatný rozhodnutí

no byla větší ale je v čítankách

 

My jsme asi na 15%

  ti co se nepřipoutali

 Tady byl Červenej Alarm

a Neutrh se

Ten přepravník..

 

Za 24,23,22,..

  Jsou schopní přidat

 telemetrie bude na vokýnko

Ale jsme asi venku

Ale před námi není vůbec nic.

 

 

 

 

AV 2020.

 

 

 

Autor milík, 13.03.2020
Přečteno 200x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí