Černovláska s kytarou

Černovláska s kytarou

Anotace: Báseň o dívce s kytarou

Sbírka: Kříž a jablko

Rudou růžičko, bez trní
něžně vezmu jí do dlaní
musíme k sobě být šetrní
ačkoliv nikoho už neporaní

Něžné prsty sáhly po strunách
na svojí kytaru hraješ tak jemně
až zcela utišíš ptáky v korunách
a zachvěje se pod námi země

Dívenka s vlasy,jak pírka havraní
až prach z dřevěné kytary opráší
vezme nástroj a vrhá se do hraní
a melodii líbivou,vítr s sebou odnáší

Autor Petr27, 29.01.2021
Přečteno 223x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká;)

30.01.2021 19:30:23 | jenommarie

díky :)

30.01.2021 20:10:54 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí