Večerní snění

Večerní snění

Anotace: večerní romantika

Sbírka: Kříž a jablko

Stříbrný měsíc ten neslyší
za oknem větru běsnění
jen nehnutě sedí ve výši
v noci pokračuje ve snění

Od rosy má dost vláhy
širé pole,či zelený luh
ležím vedle dívky nahý
a za oknem měsíce kruh

Noc těžká,jak náhrobní deska
pod níž odpočívá celý svět
noční nebe svítí,jako freska
a ani lísteček nebude se chvět
Autor Petr27, 19.02.2021
Přečteno 453x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí