Tolik světů co já znám,
tolik světů ukrytých.
Tolik světů co já mám,
tolik světů v paměti vyrytých.
Tolik světů s pochybnou morálkou,
tolik světů kde lidi nepoznají strach.
Tolik světů sužovaných válkou,
tolik světů co obrací se v prach.
Tolik světů kde smrt je dravec co zuby nemá,
tolik světů podobných jak ten náš.
Tolik světů kde cesta tvá je zpečetěná,
tolik světů co ukrývá se v nás.
Otevři bránu co bránou není,
Portál co upadl v zapomnění.
Průchod na to místo, průchod skrz dva světy,
V jednom čas se vleče, v tom druhém zas letí.
To místo v mysli co téměř nikdo nenalezne,
to místo kde paprsek světla neprobleskne.
To místo má v sobě každý z nás.
Ať už je to paralelní svět a nebo ten náš.