V noci
Otisk mých rtů na tvé tváři,
nahé tělo v měsíční záři,
závan zrychleného dechu,
místnost plná slastných vzdechů,
opilý jak student z vína
z vůně vlhnoucího klína.
Přečteno 845x
Tipy 5
Poslední tipující: Judita, lupínek, vandule
Komentáře (2)
Komentujících (2)