Anotace: ...pátek, úplněk, panebože, já jsem nymfomanka...
Proč nymfomanka? Je krásné se milovat, je krásné na to myslet! ST :-))
05.09.2009 09:14:00 | poustevník Jirka
Neřekla bych, že je nymfomanie něco zlého, ba naopak. Není se zač stydět.
04.09.2009 22:57:00 | Andělskými perutěmi chráněna