MÓDA A SEX

MÓDA A SEX

Anotace: Vztah k sexu vojáků s bodáky. (Puritánům se nedoporučuje)

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Vaše tělo s módou
oni za to nemohou
u vojáků tyčí bodáky
Klečíc vám u nohou
každou pochvu rádi
propíchají na mraky!

Kdo se přesto
střídmě oblíká
tak těch se to
rozumně vzato
bohužel, netýká
Tak co vy na to?
Autor RU 82, 15.08.2011
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí