Bayerischer Wald

Bayerischer Wald

Anotace: ... víkend.výletům

Slunce mihotalo
sever se chystal na Romy
víkend jak malovaný
chodil jsem nad stromy
v parku Luzný
o neděli
zvířata různý
bílý i černý
v ohradách rozdělený
byly
a byl klid
nocí když slyšíš vlky výt
tak spousta denních banalit
jde stranou
zpátky branou
na jedno z parkovišť
byl jsem tu tajně
..s jednou vránou
takže pšštt
možná že z
z toho bude svišť
Autor zenge, 11.09.2011
Přečteno 426x
Tipy 30
Poslední tipující: Houda, Holis, Mario de Janiero, la loba, Psavec, hašlerka, Jiná, Juan Francesco de Faro, Hazentla, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

těším se, že tu příště
uslyším hvízdat sviště
a z dálky od mostu u řeky
zaslechnu svištět pendreky...ST!

13.09.2011 13:07:00 | Mario de Janiero

líbí

u tebe se krásně výletuje :o))...ST!

12.09.2011 18:46:00 | hašlerka

líbí

Koukal jsem na vás přes plot
a tiše brumlal "Grüss Gott" ...

11.09.2011 23:08:00 | teď už nikdo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí