Anotace: Taková inspirace,v zamračeném dni se zatřpytil šperk na jednom krku.
ŽENY A SYMBOLIKA
komu naznačuje
co říká
mezi vnady pohled
uzamyká
jak šipka ve výtahu
jen stisknout
láká
a pojeď dolů.
MUŠLIČKA
u moře v písku
vzpomínky vrátí
vykouzlí úsměv
představy.
SRDÍČKO NA ŘETÍZKU