Nymfomanka

Nymfomanka

Anotace: Vymyšlená je bestie.

Napila se sektu a otřela ret
Já její touhy pak odhalil hned
Že prý mi ukáže rozkoší svět
A do rtů mi vetře svůj vroucí med

Říkala, že tančit chce
Na mé pánevní kosatce
Že chce, abych v ní přespal
A z ní poobědval

Tančila v rytmu pravého jazzu
Dodnes se celý z toho třesu
Chtěla mě v posteli, ve vaně, u dřezu
Ječela, kdy nechtěl jsem k jejímu prsu
Autor Ravena Lupus, 20.06.2018
Přečteno 759x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí