Nemilostný rispet

Nemilostný rispet

Anotace: možná byl dříve i milostný

Sbírka: Dva svetry

svázané ruce nad tím hrobem
jen jedny k jedné patřící
nešťastná ústy šeptá sbohem
však úlevou se chvějící

kéž by tě nikdo neporodil
kéž by sis vaz co dítě zlomil

proč nemohla tě smrtka vzít
než si mi peklo nechal žít
Autor Uličný, 30.11.2021
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí