Touha
Se šerem přichází touha
a se stmíváním narůstá,
noc plná milovaní bude dlouhá,
přitiskne ústa na ústa.
Žena muže tiše poutá
vzrušení se rozrůstá,
ona pozorně naslouchá,
když pokládá ruce na různá
místa na jeho těle,
působit mu slast,
sladce, smyslně a směle,
aby mohl vidět zas
její tváře touhou rdělé,
když vrchol utne čas.
Přečteno 272x
Tipy 18
Poslední tipující: Bufik, mravenec, Anfádis, IronDodo, Psavec, Fialový metal, jort1, cappuccinogirl, Kan, RadekČ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)