A...
Zavírám oči a nechám si snít,
tak jak jen ty můžeš mě mít.
Pohled zachytím vášnivě prosebně
a ruce zaháním laškovně nezbedně.
Tvá ruka sevře mé zápěstí
a tělo touhu zavětří.
Druhá chytí moji šíji
a vášeň se do nás vypíjí.
Při prvním vzdechu pouštíš sevření
a ve spojení ztrácíme vědomí.
Přečteno 283x
Tipy 20
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Fialový metal, mravenec, básněnka, CULIKATÁ, J's .., cappuccinogirl, Anfádis, martinaV, RadekČ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)