Modlitba

Modlitba

 

Hříšné myšlenky mě spalují,

jak první paprsek sluneční,

i když zahalená jste od hlavy až k patě,

a Váš pohled je smutečný,

 

tuším, co tajíte svou vírou,

pod slovem Božím, jež plyne z Vašich rtů,

otvíráte mé rány dýkou,

ten chtíč stačí na tisíc životů,

 

sestro, prosím, odpusťte,

necudně na Vás nechávam svůj zrak,

v koutku duše tiše doufám,

že to platí i naopak,

 

vázané jsme příslibem čistoty,

odevzdané jedinému pánu,

jenom v mojich představách,

počítám každou Vaši ránu,

 

rozhřešení za ty smylné iluze,

o dotyku věrnějším než křížek na blúze,

o chvějivých hlasech jež nejsou modlitby,

Vaše sepnuté ruce a já pod nimi.

 

Autor Vicrama, 28.03.2024
Přečteno 126x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí