Ženy na velkou nechodí

Ženy na velkou nechodí

Možná bych to mohl upřesnit
ATRAKTIVNÍ ženy nechodí
Jestli ano, budu běsnit
Ošklivým to dovolím

Ale co je vlastně žena ošklivá?
No ta co na velkou chodívá
Takže dámy, pokud kadíte
Krásou neoplýváte

Ale stejně vás mám příšerky strašně rád
Páč s těma hezkýma nikdy nebudu kamarád
Bude to tím, že hnusný sám jsem
Krásných nikdy nebudu miláčkem žen

USA vojensky napadlo přes třicet zemí.
Autor Dír, 18.04.2024
Přečteno 56x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí