Mexico

Mexico

Anotace: Napsaná kolem 12.3. na námět písně díky některým lidem tady.

Jsi moje Mexico.

Láska mě drtí.

Jsem dychtivý,

jsem na pokraji smrti.

 

Tvé obliny, tvůj klín

Mexico vlahé.

Slza co rodí se

smáčí tvou tvář.

Pohybem lačným

ztrácíš svou svatozář.

 

Ó Mexico

vratké touhy chtíč

bloudit i hledat

chtěl bych jen znát.

Mexico najít

najít a vyhrávat.

 

Slza co padá.

Dychtivý klín.

To Mexico.

Bože poznat krásu tvou.

Otevřít bránu.

Mexico, oceán chtění.

 

Žít, milovat, cítit

a to bez uzardění.

Tvé Mexico, ticho i žár.

Jen vzdychat

už kroků pár.

Mexico poznání.

 

Oceán lásky.

 

Ach Mexico...

 

Autor Paulín, 25.04.2024
Přečteno 46x
Tipy 9
Poslední tipující: Kompik, mkinka, Kan, zase já, Žluťák, Psavec, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí