ODTRŽENÍ OD REALITY

ODTRŽENÍ OD REALITY

Anotace: Když se dostáváte do jiné reality

Až na dno bezedné krabice,
se budu dívat,
abych prach ze svého srdce,
beztrestně mohla smývat.

A až slunce zapadne v dáli,
do hrníčku od kakaa,
nebudu chtít abyste se smáli,
kdybych zase plakala.

Tak proč se musím pořád ptát,
kolik mi zbývá času.
To už se vážně nedokážu smát,
a zrníčka loupat z klasu ?

Tak to už mi asi,
zbývá jedna věc.
Rozpustit si vlasy,
A zavřít zlatou klec.

Zevnitř...
Autor -Wendy-, 12.10.2007
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Lecco, Ange Gardien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí