FALEŠ

FALEŠ

Anotace: když má jeden takovej pocit...

FALEŠ

Proč mě pronásleduješ ?
Vídám tvůj stín,
Za svými okny.
Takhle to dál chceš ?

O co ti jde ?
Proč jsi mi ustřihl křídla ?
Chápeš že nemůžu létat ?
Ta bolest už nepřejde…

Už toho mám dost !
Tak nech mě zas žít.
Já chci totiž aspoň jednou,
až ke hvězdám jít.

Sama…

Tak mě už nesvazuj,
a dej mi svobodu,
po které toužím.
Od samého zrodu,
naší „hry na lásku.“
Autor -Wendy-, 10.11.2007
Přečteno 383x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí