Říkají...

Říkají...

Anotace: Někdy to sám nezvládneš... P.S. Zase nevím název.

Říkají, že jsi dítě Štěstěny.
(Miluješ hraní rulety
a nikdy nepohrdneš pokrem)
Ale máš smůlu zase
v něčem jiném.
Myslíš na samotu,
která je v tobě.
Piková dáma provází tě
a taky nouze něžností.

Říkají, že jsi šťastný.
V noci se probouzíš
strachem.
Piješ nakyslý mok
vzpomínek
a k večeři si dáváš hořkost
pralinek.

To všechno říkají.
Ty jen přikyvuješ.
Mlčíš.
Ale vevnitř křičíš.
A jdeš to vydýchávat na záchodky
...ne zcela veřejně.
Autor Lacosta1, 17.11.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí