Chvíle

Chvíle

Anotace: Přijde chvíle, jak osud píše, a není to klišé!

Přijde chvíle,
kdy budete někoho hledat,
ale nenajdete,
budete si chtít život vzat,
ale pak pochopíte,
ze někdo vás má na světě rád
tak že vás bude až milovat
ale už bude pozdě,
protože se na obláčku smrti budete vznášet,
a slzy milovaných budete muset snášet,
budete se chtít vrátit,
a život již nejde splatit...
Autor Certain Expiry, 17.11.2007
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Alfííík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí