černá myšlenka

černá myšlenka

Anotace: tak to občas je...

Myšlenka černá, změnila mi den.
Byla rozvláčná, nyní je z ní sen!

Co změnilo mi náladu?
Myslet to vážně, já si nehraju.

Zatrápená nálada, výkyvy mi hlásí,
zase skáču pod bahno, nic mi nezabrání.

Záležitost světla, zrcadlo se rozbilo,
není ani náhradní, zbylo tu jen kadidlo.

Roztomilé svítání, zatahuji závěsy,
mě už neošálí, ani jejich moresy.

Mlha přede mnou, mlha za mnou,
a pak jednoduše řečeno, trhněte si nohou!
Autor Flow Calipso, 10.07.2008
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Wyrda, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí