Sonet na večer Dušiček (2. listopadu 2008)

Sonet na večer Dušiček (2. listopadu 2008)

Anotace: ...

Vzpomínky zesnulých,
v den jejich památky…
jen nevěřícný vzdych,
jak starostlivé matky.

Dvě svíčky zapálím:
za mrtvý život náš
a pravdu nezvěstnou.

Za budoucnost ne, ne;
i když už také není.
I když se z místa hneme,
v nás se nic nezmění.

Ptám se: Kde to vlastně dlím?
V sobě, nebo jsem už Váš?
Vím jen, že pluji tmou...
Autor Žiťa, 02.11.2008
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí