Krize identity

Krize identity

Někdy je černá s pruhama bílýma,
jindy je bílá s černými pruhy.
Často má křídla motýla,
občas umí ukázat i zuby.

Slastnou vášeň prožívá.
Jindy je chladná,neživá.
I tak si život užívá.
Někdy jen, když se nikdo nedívá.

Je sama jediná,
chtěla by být dokonalá.
Nejde ji zapomenout,
a přece zapomíná.

Je veselá a snivá.
Je černá a bílá.
Vždycky jiná,
než potřebuje být.
Autor kuskus pruhovaná, 15.04.2010
Přečteno 427x
Tipy 16
Poslední tipující: Divoženka1, nejsembásník, bobi bobie, susana načeva, Markéta Hl., Psavec, Květka Š., ilona, zelená víla, Tacca, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

skoro mi to připomíná kudlanku . . Ahojky Bobi

19.04.2010 07:26:00 | bobi bobie

líbí

Kuskus je mazec!Fajnová a čtivá!Ráda se k tobě opět navrátím!

18.04.2010 14:46:00 | susana načeva

líbí

..být svá..

15.04.2010 15:10:00 | Tacca

líbí

Hezká kuskus:)

15.04.2010 13:12:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí