Nezájem
Nezájem.
Nezájem, to je tma, to je díra,
Nezájem je vakuum, kde není ruka vlídná.
Nezájem, to je chlad, nezájem je zima.
Nezájem je hřích a hlavně, je to vina.
Nezájem je trýzeň s bolestí.
Nezájem je fotka loupající se z rámečku manželství,
Nezájem je smrt, nezájem je bída,
Nezájem je samota nevlídná.
Není je peklo.
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
Komentáře (0)