Doufám, že spím

Doufám, že spím

Anotace: Co když se probudím a ta noční můra skončí? Neprobudím... Já nespím.

Slaná připomínka tvého citu
padá z oka mě, ne tobě.
Kam ztratila se, když v době
mého dětství byla jsi tu?

Slova řežou jako maliní,
když procházíš letním lesem.
Kdo? Kdo vždy tohle zaviní,
kdo rozhodne, že projdu běsem?

Proč mi nutí nadechnutí,
když už vím, že se topím.
Proč se bojím procitnutí,
když vím, že spím?

Doufám, že spím....
Autor Tezia Raven, 24.09.2011
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Inies, rezina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy nepoznáš, že spíš.
Jindy doufáš, že se probudíš.
Naděje umírá - první...
...poslední?

je tenká hranice

24.11.2011 14:05:37 | Inies

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí