Stíny
Vě větvích stromů
na křídlech jestřábů
v moři slunečnic
i uvnitř hrobů
...sedí tiše stíny
v očích planoucích
v tisíci otázkách
v zemdlelé náruči
na mrtvých řasách
...uvadá podzim
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (1)
Komentujících (1)