Památka zesnulých

Památka zesnulých

Anotace: .........

Těžko se dnes verše píší,
o záhrobní říši.

Naši blízcí zesnulí,
mají dneska velký den.
Svícen již byl zapálen,
tak nechte sníti si svůj sen.

Že by místo vzpomínání,
zrušilo se umírání.
Aspoň na ten jeden den…
Mrtvý byl by oživen…

Byl tu s námi chvíli pouhou,
jen rozloučit se je mou touhou…
Autor Oliwie, 02.11.2012
Přečteno 1385x
Tipy 1
Poslední tipující: střelkyně1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí