Pár minut po páté
Anotace: poslední říjnová neděle..
Nevím, jaký byl den a jaké bylo datum,
když sis řekl, že si zkusíš načrtnout lásku,
když sis ukázal na mě a řekl
"jo, s touhle holkou to zkusím"
Nevím, jaká byla hodina,
když mi od Tebe přišla první esemes,
ale vím, že bylo lehce k ránu,
když ses rozhodl
líbat mě
.
Kreslil sis mnou
vášeň
opojení
rozkoše
a chtěl jsi mě vygumovat pokaždé,
když jsi vystřízlivěl.
A já vím,
že nepřijdeš, když to slíbíš,
nevěřím Tvým slovům,
slibům ani omluvám,
Nevěřím, že jsme byli,
ale chci věřit, že budem,
nevěřím,když říkáš, že mě miluješ
a nechci věřit, když říkají,
že mě nenávidíš.
Byla poslední říjnová neděle,
pár minut po páté,
když jsem se musela dívat,
jak si ze mě nic neděláš...
Přečteno 454x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, Miriska, Rootness, Joe Vai, Sarah, Písnička...
Komentáře (2)
Komentujících (2)