K ránu ještě sněžívá...

K ránu ještě sněžívá...

K ránu ještě sněžívá,
k ránu když bývá trochu zima
a já se nemám ke komu přitulit
ještě sněžívá.

Chybí mi tvoje veliký tělo,
ta teplá a měkká náruč,
co mě před vším ochrání, když se do ní schovám,
náruč, co mě skryje celou.

Mám ráda iluze
a tak tě prosím, abys mě klamal dál
ikdyž vím, že ty to necítíš,
že nevíš žes mě oklamal.

Podívej lásko!
Naše loď bez nás odplouvá
a já za ní zoufale plavu
s úmyslem potopit ji
ale před tím si ještě trochu užít.
Autor LadyElis, 07.04.2013
Přečteno 472x
Tipy 1
Poslední tipující: Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí