Anotace: Retro ze šuplíku - koktejl ze smutku, splínu a nenaplněné touhy, lahvinka dobrého červeného a třeba Hegerové Lásko prokletá z kazeťáku v pokoji na koleji, tak nějak to mohlo tenkrát vzniknout... :-D http://www.youtube.com/watch?v=nOpaIliqMKE
Sbírka: Retro ze šuplíku I.
pravdou je, ža píseň báseň ještě umocnila (alespoň pro mě)
Hegerovou mám moc ráda, jednu její píseň jsem objevila čisté náhodou, do nedávna mi byla zcela neznámá, ale oslovila mě natolik, že mám odkaz na ni i v profilu :))
přeji hezký den, R
02.05.2013 09:27:42 | Radhuza
Pěkná, a ačkoli nemám rád roztahané řádkování obřádek, tady mne to neruší, asi možná pro ty verše, které z celku jdou bokem a rozbíjejí jednotvárnost.
29.04.2013 11:46:02 | Robin Marnolli
Já to sem dávám i v tom původním grafickém ztvárnění - asi bych dnes udělal leccos jinak, ale to by pak nebylo to originální retro, nýbrž remake sama sebe, vyprchala by z toho ta tehdejší naivita mládí. :-D I když - jsem to vlastně vůbec ještě já? Po těch letech se mi zdá, že už jsem vlastně někdo jiný. I tak mě ale těší, žes tomu řádkování dal výjimku, díky :-)
29.04.2013 12:34:37 | Amonasr