Anotace: Retro ze šuplíku - opět jedna z věcí, do nichž jsem tenkrát vyventilovával silný neopětovaný cit, aby mě neudusil. Ta skladba z doby mé puberty a neskutečný Dežo Ursíny se k tomu možná zvukomalebně hodí. https://www.youtube.com/watch?v=pn0GAFvxrv8
Sbírka: Retro ze šuplíku I.
..ať tak či onak..tohle jsou city..in infinitum..
22.05.2013 06:46:44 | isisleo
Tak to jsem si raději našel ve slovníku a můžu to za sebe jen potvrdit :-) Vypadá to, že si je vezmu s sebou i do hrobu... ;-)
22.05.2013 08:20:02 | Amonasr
Velkej kus pravdy, taky jsem to prožil, ale nakonec jsem si musel uvědomit, že za to nestojí, že to bude jen věčná hra na kočku a myš...
21.05.2013 21:48:43 | Robin Marnolli
Pravdivá slova, ale někdy si člověk neporučí ;-) Tohle ale bylo psáno v situaci, kdy se ta hra odehrávala možná víc v mých představách, než ve skutečnosti, a za okolností, které by pro mnohé nebyly obecně srozumitelné. Každopádně život to pak rozčísl úplně jinak a s tou milovanou bytostí mě dnes spojuje hodně moc krásného, i když už to dávno přesahuje pozemskou dimenzi... Ale tak snad i ta báseň přesahuje nějaký můj individuální prožitek, když dokáže oslovit i někoho jiného, jinak by to tu snad ani nemělo co dělat... ;-) Rozhodně bych nechtěl v někom jiném vyvolávat pocity beznaděje, proto díky za pěkný příspěvek, Robine :-)
22.05.2013 00:32:07 | Amonasr