Anotace: Ta přecitlivělost na mnohé nespravedlnosti blízkého i vzdáleného světa mi asi zůstala až dosud - jen už si snad umím od nich udržet větší odstup. Člověk se postupně naučí s city hospodařit alespoň do té míry, aby přežil...
Sbírka: Retro ze šuplíku I.
no, tak tohle se fakt povedlo, některé vypilované obraty mne oblékly do melancholie a čtení jsem si vychutnal.
17.06.2013 20:03:15 | Robin Marnolli
Co víc by mě tenkrát mohlo pozvednout, než takový komentář...? A vlastně i dnes... ;-) Díky, Tvá slova mi udělala radost :-)
17.06.2013 20:14:20 | Amonasr
je tam několik rýmu vyloženě pro vzájemnou podporu
ale jsem překvapen, že navzdory pokročilému mládí té básně
mi přijde velmi současná
o smutku jen dobře..dalo se do ní vcítit
17.06.2013 12:05:33 | přechodná záležitost
Děkuju za hezký komentář. Ty věci kdysi vznikaly jako "samorosty" bez konfrontace s jakoukoliv jinou tvorbou a jen z obrovského vnitřního přetlaku jako jakýsi můj únikový ventil. Pokud je v tom po těch desítkách let něco přenositelného, co víc bych dnes tomu tehdejšímu mládenci mohl přát...? ;-)
17.06.2013 12:46:16 | Amonasr
tak já mu dlužím kroužek nad u :))
když porovnám co jsem psal před deseti a více..raději nemluvit,ale tady je vidět mladíkova zralost :)
17.06.2013 12:49:21 | přechodná záležitost