Věnec makový

Věnec makový

Anotace: ...

Spí,
tiše spí,
nepláče,
teď už jen sní,
pod kamenem
z mramoru,
srdce tlí.

Spí,
už jen tiše spí,
slzy už nejsou třeba,
jen snaží se snít,
a Vy, lidé, ho rušíte,
při troše soukromí,
kdy pod kamenem z mramoru,
už jen tiše spí.


Usnul už na věky,
a jen věnec makový,
jeho život ostatním vypráví…
Autor Láďa, 08.07.2013
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí