Tam v dáli nad kopci
letí ptáci.
Pryč, daleko odsud.
A snad i bez objetí
Ty stále víš, sníš a usmíváš se…
Někam s těmi ptáky míříš, já vím.
Za mraky, pryč z našich očí.
Ale tam, za zelenými vršky,
je něco důležitějšího.
Naše srdce.
A v těch navždy zůstaneš.
Díky, dědo…
14. září 2013