Říkali, že jsou tu kvůli mně
Anotace: ...tak proč to neberou?
Říkali, že jsou tu kvůli mně,
tak proč to neberou,
když sedím na půdě
sama se sekerou?
Říkali, že mám to rozseknout,
co bylo, už nezměním,
tak ještě jednou se nadechnout
tělo si od duše
oddělím
.
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, bogen
Komentáře (1)
Komentujících (1)