Dnes v noci

Dnes v noci

Dnes v noci jsi mě chytil za ruku
a řekl mi- pojď, již není otroků
své vlastní viny
všichni malověrní
už ti odpustili.

Dnes v noci jsem tě šeptem prosila
-poběž se mnou, už jsem dost silná
unesu tvou lásku
medvědí břemeno
co visí na provázku.

Dnes v noci jsme spolu pokorně klečeli
přijímali trest a láskou brečeli
teď ve dne klečím jenom já
jsem tu já sama
já- sama- ztracená.
Autor LadyElis, 01.02.2015
Přečteno 488x
Tipy 9
Poslední tipující: Snizek, Madanik, Robin Marnolli, zelená víla, Amonasr, v.hercik, Lůca, Nespavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku smutná a opuštěná...
Ale líbí se mi :)

01.02.2015 21:04:04 | Nespavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí