Prázdný svět

Prázdný svět

Anotace: Prázdný v nocích plných bolestí, bolestí duše, černé jako noc bez hvězd, jako den bez slunce, jako život bez lásky, jako každá minuta bez lásky k sobě...

Sbírka: Mé já

Sedím na rozervané posteli...


...noci křižují mi blesky

nic víc už nebolí

než do očí vyryté rtů lesky.

 

Tvých krásných rtů

necitlivých

prázdných

však tak krásných.

 

Cítím jak píšeš mi

mou krví

„Nebyl jsi prvý

a nebudeš ani poslední

sic posledním jsi“.

 

Mý oči červený

poznávají

jaké je to být poslední

v láhvi od vína.

 

Prázdné jako můj svět…

 

A ty z dálky pozoruješ můj ret

jak krvácí….



S nečitelným úsměvem

na lesku tvých čarokrásných rtů...

Autor Tom XVI, 02.02.2015
Přečteno 401x
Tipy 5
Poslední tipující: Janna, Princesse, Jort, Chrestys, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí