monumentální

monumentální

Anotace: ..zdá se být

Sbírka: Dimenzionálně

a já z lásky k tobě sjíždím seznamky

epochální náznak budoucnosti

 

kdybych někdy něco začla chtít

chtít?

 

budeš mít v kufru

dvacet kilometrů

dvě holky

pár čtverečních metrů

jeden novej život

sečteno podtrženo

navždy pryč

 

maluju ti budoucnost beze mě* jen pomocí prstů

a vlastních chyb

budeš poslední, co ještě nebyl odejit

a budeš

 

když můžeš, tak zůstaň 

když musíš, tak odjeď

 

*budeš spokojenej a živej a já se budu zdát šedivá nezajímavá a nebarevná

jsem modrošedofialová a tebe to přestane fascinovat a pak se objeví ona a bude hodná..

kéž bych neuměla tak dobře malovat

Autor Loveless, 23.05.2015
Přečteno 431x
Tipy 10
Poslední tipující: Lioness, jitoush, Frr, Krahujec, AndreaM, bogen, MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí