nechci barevný podzim
mrtvé listí,
v křiklavě hliněných odstínech
dává jistotu blížícího se spánku
chlad lemuje myšlenku
na teplo beranobýčích vteřin
a vidím jak ničí
lesk tvých očí
potřebuji nevzbudit se
do jara
já to asi pochopil jinak než autor zamýšlel, ten poslední verš - oslava podzimu
03.09.2015 22:25:35 | Monthy Tamah