Posledni Requiem

Posledni Requiem

Anotace: Již hraje poslední requiem a ty stojíš před rakví a tiše se bojíš co bude dál na duši prázdno a...

Již hraje poslední requiem
a ty stojíš před rakví
a tiše se bojíš
co bude dál
na duši prázdno
a v srdci smutek
nejraději by jsi před tím utek

Ty tóny poslední
rozléhají se naplněným sálem
rakev je hnědá
to co zbylo je jen málem
potom slova
smutná že náš milovaný nás navždy opustil
bude potřeba spoustu sil

Potom však rakev pomalu nazpět
zajíždí
tam ke kremační peci
kde těla mění se v popel
vše co tu zbylo
je jen pár fotek
vybledlých
a vzpomínek hotel

Obřad již pomalu končí
a kremační místnost
již je prázdná
ta rána jsou tak zrádná
potřesení rukou
a přání upřímné soustrasti
hlavně se nezřídit do propasti

Smrt je jen ukončení kapitoly
jednoho života
duše však v nebi žijí dál
koukají se na nás z vysoka
a někdy máme možnost
ty co nás opustily
kolem sebe cítit
a nebo je vidíme na nebi jako
hvězdy svítit
Autor Pajalord, 05.12.2016
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to bohužel znám a ještě se nezahojilo.

05.12.2016 05:49:24 | banan

jojo bohužel takový je život..

05.12.2016 09:19:40 | Pajalord

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí