Pták

Pták

Anotace: ---

Uvězněn ve světě plném možností
Jako pták, který se nenaučil létání
Má strach roztáhnout svá křídla
A při vzletu do hlubin
jim svou víru dát

V hnízdečku je teplo, strava, objetí
Proč měl bych pokoušet štěstí
A svá křídla roztahovat
Už je to přežitek
Křídla používat

Koukni na slepice a kuřata
Koukni se na holoubata
Stále jenom po svých
Vyzobávají
Co člověk jim dá

Riskovat tu závrať ve výškách nebezpečných
Omdlení a smrtelný pád do hlubin bezedných
Proč měl bych svůj život dříve ukončit
A všechno všanc dát
Zač riskovat?

Co neokusíš, to ti neschází
Proč zahazovat své mládí
A předčasně umírat.
Svého stvořitele
Dříve uvítat?
Autor kracimtmou, 29.05.2017
Přečteno 219x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí