Nejistota

Nejistota

Anotace: Čtrnáctá báseň z knihy "Chtít žít a jít po cestě smrti". Lehtivé šimrání a zrychlující se tep... Více na Fb stránkách uvedených v profilu.

Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.

Vcházím do tmy,
nevím jak dál.
Nemůžu najít východ,
jsem tady tak sám.

Máš stále naději...

Ztracen ve světě,
o kterém nic nevím.
Bůh mě vzal na milost.
A já se mu divím.

Poslal ti oporu...

Neměls tu být
a já potkal tě.
Udělal si chybu,
která ztrestá tě.

Pomalu jí ztrácíš...

Hvězdy nevyšly,
nebo je nevidím.
Jdu stále dál
a cíl asi míjím.

Nechceš ho najít...

Ztrácím naději.
Života kapky,
utíkají z žil.
Neměl jsem snad nikdy žít.

Cítíš tíhu u srdce...

Opřel ses o zeď.
Myšlenky nevnímáš.
Zástupy lidí
a ty jsi stále sám.

Chtěl by si zemřít...

Nabízejí pomoc,
kterou odmítáš.
Jen ať mě zabijí,
potichu je proklínáš.

Autor ChrisDill, 29.08.2018
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí