JA Neumím lhát

JA Neumím lhát

Anotace: ...

Tolik je křehká láska naše
Tolik všech stínů může ji vzít
Byls to ty, kdo mě tenkrát našel
Kdo se mnou chtěl si zatancit

Dneska už vím, co bylo chybou
Co jsi chtěl - a já byla hluchá
Výčitky uvnitř nepominou
Srdce mi netluče - duše je zticha

Je mi to líto, do nebe líto
Že jsi mě přišel opustit
Až při té větě došlo mi to
Můžeš mi, prosím, odpustit?

Nechci už nikoho dalšího
Byl jsi můj maják na moři
Nechci už líbat nikoho cizího
Bez tebe srdce mi uhori

Řekl jsi přece: budeme spolu
Dnes už vím, slib to byl vratký
Ta slova si omílam znovu a znovu
Prosím tě, vrať se mi zpátky
Autor Aaliyan, 07.01.2019
Přečteno 380x
Tipy 10
Poslední tipující: J.Karasová, Frr, o3_gambit, ZILA78, Dreamy, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach, jak důvěrně to znám...

Ty sliby
co něco měly znamenat
se v nekonečnu rozplynuly
lepší je už nedoufat

12.01.2019 14:45:19 | Alciele

Nepros, najdeš někoho, kdo tě bude milovat...

09.01.2019 15:29:37 | Mt. Blanc

A jde to vůbec? :)

07.01.2019 22:40:31 | Dreamy

Moc se mi líbí, ST

07.01.2019 17:48:22 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí