Padající stín odnáší zbytky léta
není, není kdo by viděl
snad je to sen
bdím v polospánku
svíravé ticho
halí se mnou když nevím
zda ještě vůbec žiji
nejsi
nikde, kde bych znal
a věděl kdo jsme
ale už ne, skončil den
nejsem
padá list s napsaným příběhem
který jsem nepodepsal
čeří vlnky a ty
odnáší mé city
ke studni zapomnění
se vydáme oba, každý z jiné strany
a nepotkáme se
stín padá
a já ho chytám
už protéká mi mezi prsty